preloader
Scroll to top

„Nemuno“ auto orientacinės varžybos 2017. Rezultatai

„Nemuno“ auto orientacinės varžybos. Rezultatai

Po dviejų metų pertraukos vėl grįžo NEMUNO auto orientacinės varžybos, kurių metu nemuniečiai parodė, kaip gerai pažįsta Kauną. Šiais metais varžybų užduotys buvo susijusios su tautiškumu, todėl visos komandos buvo pasipuošusios tautiška atributika – nuo Lietuvos trispalvės ant skruostų iki burokų rankose.

Į taip ilgai lauktas varžybas susirinko 7 komandos, kurios tris valandas sprendė galvosūkius ir bandė išsiaiškinti, kokios Kauno miesto vietos yra užkoduotos užduotyse. Kompetentingos komisijos sprendimu originaliausiu komandos pavadinimu buvo išrinktas „Skylėti Kibiro Kaliošai“.

NEMUNO auto orientacinių 2017 čempionais tapo komanda „Burokas“ (Ieva Kirstukaitė, Mindaugas Martišius, Andrius Baranauskas, Sandra Galdikaitė, Karolis Supranavičius).
Sidabro medaliais džiaugėsi komanda „B.o.č.i.a.i“ (Simas Stanislovaitis, Eglė Gružaitė, Eglė Stanislovaitienė, Ieva Klimaitė).
Bronza atiteko komandai „Šilti iš po vakar“ (Povilas Žitinevičius, Dovilė Cibulskytė, Martynas Rutkus, Indrė Mockutė.)

Po apdovanojimų varžybų dalyvių laukė užkandžių stalas, prie kurio nemuniečiai dalinosi įspūdžiais ir aptarinėjo rezultatus.

Rezultatai_AutoOrientacines2017

«Auto orientacinių dalyvių nuotraukos»

«„Nemuno“ auto orientacinės. Nuotraukos»