preloader
Scroll to top

Mindaugas Adomulis

Mindaugas – linksmas, komunikabilus ir paprastas kaip dvi kapeikos „Nemuno“ vokalas: „Esu „Nemune“ jau 12,5 metų. Atėjimo istorija paprasta: stodamas į KTU gavau sąrašą kolektyvų. Turėjau nemažą pasirinkimo galimybę. Kadangi mokykloj lankiau chorą ir toliau norėjau dainuoti, tai pasirinkimas liko ne toks ir didelis. Rudenį gavau laišką su kvietimu į atvirų durų vakarą, o atėjęs likau toks sužavėtas, kad likau ilgam. Ansamblį lankau todėl, kad patinka muzika, o ansamblyje atsipalaiduoju ir užsimirštu nuo visų gyvenimiškų rūpesčių. Patinka būti scenoje, kad vis atsiranda naujų „gabalų“ vyrų sąstatui. O, kaip be mūsų įspūdingų kelionių po visą pasaulį, gausybės nuostabių tradicinių ir netradicinių švenčių, bei vasaros stovyklų?!“

  • KUO UŽSIIMA GYVENIME
    Dirbu elektromechaniku įmonėje AB „Lietuvos geležinkeliai“ jau 7-erius metus.
  • ĮDOMŪS FAKTAI
    Buvau vokalų rūbininkas 2 metus. Pirmais metais teko perimti rūbininko pareigas iš metais anksčiau vykusio vokalų ataskaitinio susirinkimo metu išrinkto rūbininko (jo asmeniniu prašymu), o antraisiais metais man ir vėl patikėjo šias pareigas vokalo vyrai. Per savo kadenciją padariau gerą darbą ir pastebėjęs šokėjų rūbų pavyzdį, suženklinau naujai mums pasiūtus tautinio kostiumo komplektus.
  • KNYGOS, FILMAI, MUZIKA
    Nesu didelis knygų skaitymo mėgėjas, tačiau labiausiai patiko vaikystėje perskaityta Jules Verne „20 000 mylių po vandeniu“. Įdomiausias matytas filmas „Įsikūnijimas“ („Avatar“). Patiko tiek filmo idėja, tiek filmo grafika. Mėgstamiausia užsienio atlikėja – Celine Dion, o lietuvių mėgstamiausia grupė – „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“.
  • GERIAUSIAS PATARIMAS
    Pačiu sunkiausiu savo gyvenimo etapu esu gavęs iš draugo tokį patarimą: „Pakelk galvą nuo žemės ir apsidairyk aplink! Pamatysi tiek daug gražių dalykų ir besišypsančių veidų. Išmok vėl džiaugtis mažais dalykais…“.
  • ATĖJIMO Į „NEMUNĄ“ ISTORIJA
    Esu „Nemune“ jau 12,5 metų. Atėjimo istorija paprasta: stodamas į KTU gavau sąrašą kolektyvų. Turėjau nemažą pasirinkimo galimybę. Kadangi mokykloj lankiau chorą ir toliau norėjau dainuoti, tai pasirinkimas liko ne toks ir didelis. Rudenį gavau laišką su kvietimu į atvirų durų vakarą, o atėjęs likau toks sužavėtas, kad likau ilgam. Ansamblį lankau todėl, kad patinka muzika, o ansamblyje atsipalaiduoju ir užsimirštu nuo visų gyvenimiškų rūpesčių. Patinka būti scenoje, kad vis atsiranda naujų „gabalų“ vyrų sąstatui. O, kaip be mūsų įspūdingų kelionių po visą pasaulį, gausybės nuostabių tradicinių ir netradicinių švenčių, bei vasaros stovyklų?!
  • APIE SAVO ŽANRĄ
    Vokalai yra labai kūrybingi ir išradingi žmonės. Galiu pasidžiaugti, kad buvome pirmieji, pasiūlę, kaip būtų galima dar labiau suvienyti esamus ansambliečius ir artimiau pažinti naujus narius. Kalbu apie nemuniečių bendras vakarienes.
  • ĮSIMINTINIAUSIOS AKIMIRKOS „NEMUNE“
    2006 vykęs Gaudeamus festivalis Estijoje, Tartu mieste. Tada buvau dar tik fuksas ir labai džiaugiausi, kad vadovė Roma mane paėmė į šią kelionę. Buvo puiki ir labai karšta vasara. Vienos vakarienės metu pasidarėm puikų international dainų vakarą su kolektyvais iš Latvijos ir Estijos. Naktį prieš pat baigiamąjį koncertą visi „pratūsinom” iki paryčių su viena grupe iš Amerikos. Kai kurie iš mūsų net prarėkėm balsus, kad net prakalbėt vos galėjom. Prieš baigiamajį koncertą vyko eisena miesto gatvėmis. Dabar, kai prisimenu, įvyko įdomus ir linksmas nesusipratimas, kuomet „Nemuno” ansamblio nariai vieninteliai dalyvavo eisenoje su tautiniais kostiumais, plieskiant daugiau kaip 30°C karščiui, kai visi kiti kolektyvai ėjo su vasarinėm maikutėm. Tada tai neatrodė labai linksma, o gal net ir pikta… Bet reziumuojant, kelionė buvo tikrai šauni, daug naujų kūrinių ir naujų pažinčių. Beje, toje kelionėje pasisėmiau kaip būsimam rūbininkui reikalingų ir naudingų žinių. Turėjau puikią mokytoją – Palmyrą.
  • ŽODIS NORINTIEMS PRISIJUNGTI PRIE „NEMUNO“
    Net ir šiuolaikinis jaunas žmogus ras kur save realizuoti „Nemuno“ ansamblyje. Kur daugiau, jei ne čia gali paskleist savąsias ir pasisemt naujų idėjų? Kur daugiau, jei ne čia tobulinti savo įgūdžius ir semtis naujos ir įdomios patirties? „Nemuno“ valdyba tobula vieta išbandyti savo jėgas įvairiausiose srityse. Juk ne vienas pabuvęs pirmininku, vėliau gyvenime užima vadovaujančius postus savo karjeroje. „Nemune“ rasi viską: sportą, teatrą, muziką, linksmus, siautulingus ir romantinius vakarus, o galbūt net ir savo gyvenimo meilę…
  • PALINKĖJIMAS DABARTINIAMS NARIAMS
    Būkim vieningi, būkim artimi kaip šeima, nepamirškim, kad KTU III rūmai visų mūsų namai yra, buvo ir bus, ir didžiuokimės visur ir visada, kad esam nemuniečiai. Nes juk kartą nemunietis – visam gyvenimui nemunietis! Pam pab ra ram…!